PantherGaming
Slide item 1
Slide item 2
3
5
Slide item 5
Slide item 6
8
9

Испрати барање за понуда

Останати информации

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник-петок од 09h-17h 

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ

Продажба: 3100700 и 075365277

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.2/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00